NSK FX25

1:1

Tehniskais raksturojums
Pārnesums 1:1 Direct Drive
Priekš CA urbjiem (Ø2,35 mm)
Max ātrums 40 000 apg / min
Raksturojums

Galaviņas tīrīšanas sistēma / Pogveidīgs urbja turētājs

Integrēti Rokas Instrumenti : Ergonomisks : Funkcionāls : Uzticams
Pēc 35 gadu izcilu panākumu gūšanas visā pasaulē klasiskā NSK EX uzgalīšu sērija tagad ir pārgājusi jaunā pakāpē. – NSK FX handpiece sērija – EX sērijas modernizācija. Tradicionālā NSK vienkāršā dizaina tehnoloģija, funkcionālā uzticamība, izturība un rentablā cena joprojām saglabājas, taču FX ir modernizēta, pārveidojot to par integrētu dizainu, kas atbilst mūsdienu prasībām.

Piekļuve
Īpaši plāns galvas un korpusa dizains ievērojami uzlabo tiešo un netiešo redzamību mutes dobuma darbības laukā. Tas ietver labāku redzamību pat grūti pieejamās vietās mutes dobumā.

 

 

 

Kārtridžs
Dažos gadījumos kasetnes var viegli nomainīt operācijas laikā, izmantojot jaunajam izstrādājumam pievienotos palīginstrumentus. Samazinās apkopes izmaksas un dīkstāves laiks.

 

 

 

Pastas aizsardzības sistēma
Profilakses uzgalī ir iebūvēta unikālā NSK Paste Defense sistēma, kas novērš putekļu un pulēšanas pastas atlieku iekļūšanu uz uzgalīša. Turklāt NSK DLC pārklājums uz rotora novērš iespējamus lūzumus, ko izraisa pulēšanas pastas virsmas nobrāzumi. Šīs ir dažas funkcijas, kas ilustrē FX uzgaļa ilgāku kalpošanas ilgumu.

 

 

Clean Head sistēma
Clean Head System ir aprīkota ar mehānismu, kas novērš asiņu un svešķermeņu iekļūšanu galvā no mutes dobuma. Tā rezultātā lodīšu gultņi un mehāniskās detaļas kalpo ilgāk.

 

 

 

Augstas precizitātes zobrati
Augstas precizitātes zobrati darbojas klusi un ir īpaši izturīgi, kas samazina arī nepatīkamo vibrāciju.

 

 

 

Push Button Chuck
Push Button Chuck ir NSK oriģinālais pogas automātiskās ieslēgšanas mehānisms, kas rotācijas laikā sasprindzina urbja satvērienu. Tas ļauj ar vienu pieskārienu ievietot un noņemt urbjus bez instrumentiem. Uzgriezņa fiksācijas mehānisms ir konstruēts tā, lai uzgriezņa noturības izturība palielinātos, ja uzgrieznim tiek pieliktas lielas slodzes.