NSK Ti-MAX S970

Veiktspēja un daudzpusība

S970 pneimatiskais skaleris piedāvā plašu jaudas diapazonu ar vieglu grozāmo jaudas regulēšanu un plašu uzgaļu klāstu visdažādākajiem pielietojumiem, sākot no vispārējas skalošanas un sakņu kanālu irigācijas līdz minimāli invazīvām procedūrām. Plašais pielietojumu klāsts, ērts satvēriens un vienkārša apkope padara S970 pneimatisko skaleri par zobārstu un higiēnistu iecienītu instrumentu. Titāna korpuss un gluds, viengabalains dizains padara S970 patiešām ērtu turēšanai pat garu procedūru laikā, vienlaikus nodrošinot lielisku darba vietas redzamību visu laiku.

Slim Body

S970 gludais dizains nodrošina neierobežotu apstrādes zonas redzamību un lielisku piekļuvi pat visgrūtāk sasniedzamajām vietām.

 

 

Vienmērīga un vienkārša jaudas regulēšanas gredzens

NSK jaudas gredzens piedāvā trīs dažādus jaudas līmeņa iestatījumus dažādām klīniskām vajadzībām. Maigais minimālais režīms ir paredzēts delikātām procedūrām, bet maksimālās jaudas režīms ir piemērots vispārējai skalošanai.

 

 

Twin Light

Kombinācijā ar kādu no NSK LED savienotājiem S970L nodrošinās operācijas vietas apgaismojumu dienas gaismas kvalitātē, padarot procedūras mazāk apgrūtinošas acīm. Skaidrāka redzamība nodrošina ātrāku un precīzāku ārstēšanu.

 

 

Titāna korpuss

Titāns ir par 30 % vieglāks nekā nerūsējošais tērauds, izturīgāks un korozijizturīgāks. Samazinātais svars un labi sabalansētā forma nodrošina nepārspējamu taustes sajūtu.

Specifikācijas
Rāmis Titāns
Pārklājums DURACOAT
Svārstību frekvence 5 800–6 200 Hz
Raksturlielumi

3 regulēšanas gredzena jaudas līmeņi / 3 sprauslas (S1, S2 un S3), sprauslu maiņas atslēga (CR-20) un sprauslas vāciņš (L) / šūnveida stikla optika