CJ-Optik Flexion TWIN

Category:

Lielāka elastība. Veiksmīgai ārstēšanai.
Divi jaunie Flexion twin zobu mikroskopi ar modernu selektīvu filtru sistēmu atbilst visaugstākajām mūsdienu zobārstniecības prasībām, pateicoties plašajām aprīkojuma funkcijām.*

Selektīvā filtra sistēma

Dažādiem darba veidiem
Atbilstoši devīzei “Ārstēt var tikai to, ko var redzēt” Flexion dvīņu mikroskopu selektīvo filtru sistēma padara zobārstniecību efektīvāku un precīzāku. Visi filtri, tostarp polarizācijas filtrs, ir integrēti abās Twin versijās.

Zils un balts

Dvīņi. Bet ne identiski.
Nosaukums “Twin” norāda, ka abi modeļi ir aprīkoti ar diviem LED gaismas avotiem. Kamēr Twin Blue izmanto fluorescējošo gaismu, lai atainotu parasti neredzamās robežas un pārejas starp zobu materiālu un plombām, Twin White ir aprīkots ar divu LED gaismas diodu pilnu jaudu, kas iekļūst pat dziļākajos sakņu kanālos.

Twin Blue

Redzamība ar fluorescenci
Flexion twin Blue ir aprīkots ne tikai ar balto LED, bet arī ar otru LED (tumši zilu), kas uzlabo restaurācijas materiālu, zobakmens un kariesa identifikāciju. UV gaisma izraisa kariesa baktēriju iekšienē esošo porfirīnu fluorescenci oranžā/arkanā krāsā. Fluorescences režīms tiek iestatīts, izmantojot ergonomiski novietotu ritentiņu ar labo roku.

Twin White

Gaismas pastiprinājums ar līdz pat 200 000 luksu
Flexion twin baltā versija ņem vērā daudzu zobārstu vēlmi pēc īpaši labi apgaismotas ārstēšanas zonas, nodrošinot otru, baltu LED papildu spilgtumu. Izmantojot Twin White, ir redzama divu LED gaismu milzīgā jauda līdz pat 200 000 luksu. Abas LED var ieslēgt neatkarīgi vienu no otras, lai identificētu struktūras sakņu kanālā. Pastiprināšanas spilgtumu regulē, izmantojot vadības sviru.

 

Džoistikas stūre

Filtrus atlasīt ar vadības sviru ir pavisam vienkārši. Pagriežot džojstiku, gaismas intensitāti var regulēt no 0 līdz 99. Nospiežot džojstiku, visus filtru iestatījumus var saglabāt atsevišķi. Turklāt var izmantot arī ātrās iestatīšanas režīmu ar 10 soļiem.

Polarizācijas filtrs (pretapžilbināšanas režīms)
AntiGlare sistēma ļauj viegli novērst visus nevēlamos atspīdumus uz zoba, ko rada gaisma, un ļauj saskatīt zoba struktūru. Polarizācijas filtrs tiek aktivizēts, izmantojot ritenīti korpusa kreisajā pusē.

 

 

TEHNISKIE DATI

Palielināšanas sistēma: 5 pakāpju apohromatiskais palielinājuma mainītājs / 0,4 – 2,5
Okulāri: 

  • Platleņķa okulāri WF 12,5 x
  • Platleņķa okulāri WF 12,5 x / Ģenerālstariņš *

Caurules sistēma: F = 170 mm apohromatiskā / 180° slīpējama caurule.
Stereo bāze: 24 mm uzlabotai 3D redzei
Fokusa sistēma: 

  • VarioFocus2 200 – 350 mm / Plan-APO / stikla aizsardzība *
  • VarioFocus3 210 – 470 mm / Plan-APO / stikla aizsardzība *
  • VarioFocus ar hidrofobu stikla aizsardzību *

Apgaismojuma sistēma Twin Blue: Līdz 100 000 luksu (balta aizmugurējā LED)
Fluorescence (tumši zila priekšējā LED)
Twin White: baltā: Līdz 200 000 luksu (balta priekšējā un aizmugurējā LED).
Augstas jaudas LED bez ventilatora 5 400 K / 65 000 h kalpošanas laiks
2° ar bezpakāpju punktveida diafragmas sistēmu (priekšējai un aizmugurējai LED)
Selektīvā filtra sistēma:

  • Dabiskās gaismas filtrs
  • Oranžais filtrs
  • Zaļais filtrs
  • Balta gaisma (bez filtra)
  • (Iestatījumi, izmantojot vadības pogu)
  • Polarizācijas filtrs (kombinējams tikai ar balto aizmugurējo LED)
  • LED vadības displejs.

Pārvietošanās: MonoGlobe, 355° axis vadība
Rokturi: Ergonomiski rokturi, regulējami 360° griezumā
Asepse: 1 x asepse rokturiem un pogām (sterilizējams)
Dokumentācija:

  • Integrēts staru sadalītājs 50:50
  • 4K attēlveidošanas ports / FullFrame *
  • HD attēlveidošanas ports / APS-C *
  • Tālruņa attēlveidošanas ports / viedtālruņi *
  • SensorUnit vadības ierīces foto / video
  • MicVision lietotne (iOS) *
  • MicroVis programmatūra *

Barošanas barošanas: adapteris visām Sony Alpha kamerām un viedtālruņiem
Statīvi:

  • Mobilais statīvs *
  • Sienas stiprinājums *
  • Griestu stiprinājums *
  • Grīdas stiprinājums *
  • Zobārstniecības ierīces *
  • * pēc izvēles

Optika – izciliem rezultātiem

Uzlabots optiskais dizains
CJ-Optik Flexion mikroskopi ir augsti novērtēti izcilas attēla kvalitātes dēļ. Tikai CJ-Optik cieši sadarbojoties ar optikas projektētāju, var izstrādāt optimālas specifikācijas. Izmantojot Flexion Advanced mikroskopa apohromatisko optiku, zobārsti var noteikt vissīkākās krāsu un struktūras detaļas.

 

Perfect Illumination

The fanless LED spot lighting provides a well-lit treatment area with high colour rendering index and 5.400 K. Future-proof with 65,000 hours lifespan. The spot diaphragm always shows the assistant the exact treatment site and prevents light from falling into the patient‘s eyes.

 

VarioFocus
Izvēlieties VarioFocus2ar 200-350 mm diapazonu vai VarioFocus3ar 210-470 mm darba attālumu un iebūvētu plānveidīgi pareizu optiku. Izcila gaismas caurlaidība nodrošina optimālu skatīšanās un dokumentēšanas rezultātu. Noņemams aizsargvāciņš ar hidrofobu pārklājumu (HPC).

Montāžas iespējas

Elastīgs un pielāgots
Flexion – nosaukums pasaka visu, pat ar dažādām montāžas iespējām. Papildus šeit norādītajiem izmēriem CJ-Optik piedāvā arī visu statīva daļu individuāli pielāgotus augstumus un garumus, lai montāžu pēc iespējas labāk pielāgotu telpām. Turklāt detaļas var savstarpēji apmainīt (piemēram, pārejot no montāžas grīdā uz montāžu pie griestiem).

Flexion
Ikviens, kurš jebkad ir strādājis ar kādu no mūsu mikroskopiem, zina, kāpēc mēs tos saucam par Flexion. Mēs uzskatām Flexion par elastīgu zobārsta acu pagarinājumu. Zobārsta vertikālā ārstēšanas pozīcija nodrošina atvieglotu stāju un tādējādi ilgtermiņā novērš kakla un muguras problēmas.

 

 

 

MonoGlobe
Unikālā dizaina MonoGlobe ir bezsvara kustību balansēšanas sistēma. Savienojuma sistēma nodrošina vienmērīgu un netraucētu pozicionēšanu visos leņķos bez nepieciešamības regulēt spriegojumu.

 

 

 

 

Kvalitāte ar pogas pieskārienu
Ergonomiski izvietotas vadības ierīces nodrošina, ka visas funkcijas ir uzreiz pa rokai, lai veiktu visas izmaiņas starp procedūrām.

 

 

 

 

Kabeļu pārvaldība
HDMI, USB, kameras maiņstrāvas/līdzstrāvas padeve un 24 V monitora barošanas avots ir integrēti roku sistēmā, lai nodrošinātu ērtāku kabeļu pārvaldību. USB, HDMI, medicīnas monitora barošana integrēta, lai uzlabotu darba plūsmu. Nav trauslu optisko šķiedru kabeļu, kas lūzt vai savijas.