Perio-Mate

Bioplēve dzēšamais līdzeklis

Perio-Mate tiek izmantots periodonta kabatu un peri-implantītu ārstēšanā. Ļoti svarīgi ir izvairīties no mīksto audu un sakņu virsmu traumēšanas delikāto periodonta kabatu iekšpusē tīrīšanas procedūru laikā. Perio-Mate īpaši smalkais ūdens aerosols un Perio-Mate pulveris uz glicīna bāzes apvienojas, lai 20 sekunžu laikā saudzīgi likvidētu biofilmu periodonta kabatās. Pateicoties daudzu gadu pieredzei šķidruma dinamikas analīzē, kas gūta, izstrādājot turbīnu tehnoloģiju, NSK ir izstrādājusi drošu un ārkārtīgi efektīvu izsmidzināšanas spiediena metodi, kas ļauj ātri un precīzi noņemt aplikuma bioplēvi no subgingivālās zonas.

Tehnoloģija un funkcija

Pulvera plūsma

NSK šķidruma dinamikas analīzē, kas iegūta, pateicoties ilggadējai pieredzei turbīnu tehnoloģiju izstrādē, pilnībā ņemts vērā, kā ārstam ir manevrēt ierobežotajā kabatas iekšienē.

 

 

Sprauslas uzgalis

Smalkajam uzgaļa asmenim piemīt vajadzīgā elastības pakāpe, lai tas vienmērīgi pārvietotos pāri zobu virsmām, un to var viegli ievietot šaurās kabatās un blakusesošo zobu sakņu virsmās, neradot pacientam diskomfortu.

 

 

Pulvera kontrole

Perio-Mate ērtais pulvera regulēšanas gredzens ļauj viegli un intuitīvi regulēt pulvera plūsmu, ātri pielāgojot to ar pirkstu galiem. Šādi viegli kontrolējot un apturot pulvera plūsmu, jūs varat ne tikai nepārtraukti attīrīt ārstējamo zonu no biofilmas.

 

 

360° rotācija

Instrumentu var viegli pagriezt, izmantojot pirkstu galus, pat veicot sarežģītas operācijas. Uzgaļa asmenis ļauj viegli piekļūt grūti aizsniedzamām vietām un nelabvēlīgi neietekmē blakus esošos zobus un kontūras.

 

 

Slim Nozzle

Garā, šaurā uzgaļa forma ir izstrādāta tā, lai nodrošinātu vieglu piekļuvi vietām, kurās uzgalis jāieliek leņķī, piemēram, starp molāriem.

 

 

Uzturēšana

Uzgaļa asmenis, uzgalis un pulvera kamera ir viegli demontējami tīrīšanai un dezinfekcijai.

 

 

Satur

Rokas uzgalis ar uzgali 60° / Pulvera rezervuārs / Rezerves uzgalis 80° / 5 maisiņi tīrīšanas pulvera FLASH pearl 15 g katrā / Kopšanas komplekts.