VarioSurg 4

Specifikācijas

Frekvence 28-32 kHz
Barošanas avots AC100 – 240 V 50/60 Hz
Maks. Sūkņa jauda 76 ml / min
Programmas SURG x5, ENDO x2, PERIO x2
Izmēri W 245 x D 235 x H 90 mm

Satur

VarioSurg 4 satur:

  • Vadības bloks
  • LED uzgaļis ar 2m vadu
  • FC-86 bezvadu pedālis
  • Sterilizācijas kasete
  • Rokturu statīvs
  • Irigācijas sistēmas (3 gab.) un citi piederumi
  • H-S pamatkomplekts (H-SG1, SG3, SG5, SG6D, SG7D, SG11 un uzgaļa turētājs).

Tehnoloģija un funkcija

Vieds un intuitīvs vadības panelis

Vadības panelim ir harmonisks dizains, kas tehnoloģiski un estētiski saskan ar Surgic Pro2, nodrošinot plašu funkcionalitāti dažādām procedūrām. Turklāt, pateicoties integrētai bezvadu kāju vadības ierīcei un Bluetooth® savienojamībai ar Surgic Pro2, nav nepieciešami kabeļi vai vadi.
Vadības blokā ir iebūvēta programmējama atmiņas funkcija, ko var personalizēt, lai tā atbilstu atsevišķu ārsta vēlmēm un lietošanas apstākļiem. Liela, ar aizmuguri izgaismota LCD ekrāna un skārienpaneļa ar intuitīvām ikonu pogām iekļaušana nodrošina lielisku redzamību un vienmērīgu darbību.

Sērijveida režīms ar trim dažādiem frekvences līmeņiem

“Burst” režīms nodrošina nelielas, periodiskas vibrācijas, kas ir atbilde uz pastāvīgu vibrāciju, radot piemērotu “āmura efektu” cieta kortikālā kaula griešanai, ieviešot vibrācijas svārstības. Šo režīmu var pārslēgt procedūru laikā, un, pateicoties trim regulējamiem Burst Mode līmeņiem, tas ļauj viegli izvēlēties režīmu un līmeni, ņemot vērā ķirurģiskās procedūras un kaula stāvokļa vajadzības.

 

Jaudīgs rokas instruments ar īpaši plānu dizainu

Šis īpaši plāns, viegls rokas instruments ar divām LED lampiņām nodrošina izcilu pieejamību un redzamību. Tās labi sabalansētais ergonomiskais dizains samazina roku nogurumu ilgstošas ārstēšanas laikā. Šīs inovatīvās funkcijas ļauj VarioSurg 4 precīzi atspoguļot operatora nodomus ar izcilu komfortu un precizitāti. Uzlabotā ultraskaņas tehnoloģija rada uzgaļa svārstības, kas
novērš karstumu operācijas vietā, ļaujot veikt minimāli invazīvas procedūras.

 

Regulējams gaismas intensitāte

Bez piepūles pārslēdzieties starp trim gaismas intensitātes līmeņiem.

 

 

 

Plašs un daudzpusīgs uzgaļu klāsts

Mēs piedāvājam plašu specializētu uzgaļu klāstu kaulu ķirurģijai, kā arī periodonta un endodontijas procedūrām.

 

 

Kluss un vienmērīgs irigācijas sūknis

Irigācijas sūknis nodrošina vienmērīgu un vienmērīgu plūsmu, kas darbojas klusi fonā. Irigācijas caurules uzstādīšana ir vienkārša. Sūknis nevainojami iekļaujas elegantajā VarioSurg 4 dizainā.

 

 

Savienots ar bezvadu kājas pedāli

Bluetooth® savienojums ļauj izvēlēties optimālo pozīciju, neuztraucoties par kabeļa garumu. Kāju vadības ierīce ir par 400 g vieglāka nekā iepriekšējais modelis (iekļauts pakaramais), tāpēc to var viegli pārvietot. “Dzesēšanas šķīduma plūsmas līmeņa poga”, “Programmēšanas poga” un “Sprādziena režīma poga” arī atrodas uz kājas vadības ierīces, kas ļauj koncentrēties uz apstrādi. Energoefektīvajam barošanas avotam tiek izmantotas 3 AAA baterijas, kuru darbības laiks ir aptuveni 6 mēneši. Mirgojoša lampiņa norāda, kad baterijas ir izsmeltas.