TOKUYAMA ESTESIL H2TOP Putty Soft

Normālas cietēšanas, īpaši mīksta vinilpolisiloksāna tepe precīziem nospiedumiem kroņu, tiltiņu, inleju un onleju izgatavošanai.*

ESTESIL H2TOP Putty Soft ir pievienošanas reakcijas pasta manuālai sajaukšanai nospiedumu noņemšanai no polivinilsiloksāna ar ļoti mitrinošām virsmaktīvām hidrofilām pildvielām.
Tai ir augsta viskozitāte ar mehāniskām īpašībām, kas ir ideāli piemērota nospiedumu noņemšanai divfāžu divu viskozitāšu tehnikā (tepe-mazgāšanas tehnika). Kā bāze divfāžu divu viskozitāšu tehnikā iespiedumu noņemšanai: kroņiem, tiltiņiem, inlejām, onlejām un finieriem. ESTESIL H2TOP Putty Soft var izmantot ar lielāko daļu tirgū pieejamo paplākšņu ar atbilstošām noturēšanas perforācijām vai noturēšanas funkcijām.

Indikācijas

Kā bāze divu fāžu divu viskozitāšu tehnikā, nospiedumu izgatavošanai:
✔ kronītim
✔ tiltiņiem
✔ ieliktņiem
✔ onlejas
✔ finieriem

Pieejamās krāsas

✔ balta/dzeltena

Īpašības un priekšrocības

✔ 2 minūtes maksimālais darba laiks
✔ 3,30 minūtes kopējais iestatīšanas laiks
✔ izmēru stabilitāte
✔ elastīga atjaunošanās
✔ perfekta plīšanas izturība
✔ maksimālā kontrakcija pirmajās minūtēs pēc nospieduma noņemšanas
✔ maksimālā elastības atjaunošanās pēc 6 minūtēm

Plūstamība

ESTESIL H2TOP ir izcilas plūstamības īpašības, kas nodrošina precīzu detaļu atveidi pat aiz preparācijas robežas. Šī precizitāte ir precīzas restaurācijas pamatā, jo neviena restaurācija nevar būt labāka par nospiedumu, kas to radījis. ESTESIL H2TOP plūstošības un viskozitātes mērīšanai tika izmantots haizivs spuras tests. Augstāka spuras vērtība ir līdzvērtīga izcilai plūstamībai.

Iepakojums

Uzpilde: (2 x 300 ml + 2 mērkarotes)