TOKUYAMA SHIELD FORCE PLUS

Noturīgs aizsargājošs hermētiķis hiperjutīgiem zobiem.*

Aizsardzības vairogs paaugstinātas jutības zobiem!

SHIELD FORCE PLUS ir desensibilizators, ko izmanto paaugstinātas jutības dentīna ārstēšanai, lai samazinātu atklātā dentīna iedarbību un mazinātu vai novērstu zobu jutīgumu pēc tiešajām un netiešajām zobu restaurācijām.

Indikācijas

✔ Hipersensitīva dentīna ārstēšana
✔ Atklātā dzemdes kakla dentīna abrāzijas un erozijas mazināšana
✔ Zobu jutīguma mazināšana un/vai profilakse pēc zobu sagatavošanas tiešajām un netiešajām restaurācijām, pirms to uzklāšanas.

Īpašības un priekšrocības

✔ Ātra un efektīva paaugstinātas jutības dentīna apstrāde
✔ Lielisks hermētiskais efekts
✔ Ilgnoturīgs aizsargslānis (līdz 3 gadiem)
✔ Viegla apstrāde
✔ Plāns plēves slānis

Iepakojums

✔ Komplekts: Komplektā: 1 pudele, 3,0 ml / 25 aplikatori / 1 x trauks
✔ Uzpilde: 1 pudelīte, 3,0 ml

SHIELD FORCE PLUS infiltrē un hermētiski noslēdz dentinālos kanāliņus, tādējādi novēršot sāpju izraisošo hidrostatisko spiedienu kanāliņos. Otrajā posmā uz zoba virsmas izveidotais slānis tiek gaismā sacietināts, tādējādi tiek izveidots dubults aizsardzības mehānisms. Tagad ir nodrošināta ilgtermiņa aizsardzība līdz pat 3 gadiem.

Lielisks blīvējuma efekts un ilgnoturīgs aizsargslānis

SHIELD FORCE PLUS mazina zobu paaugstinātu jutību, ko izraisa auksts ūdens vai gaisa spiediens. SHIELD FORCE PLUS arī aizsargā zobu no nejaušas bakteriālas inficēšanās un pēcoperācijas jutīguma, ja to lieto zem plombām. SHIELD FORCE PLUS ilgstoši noturīgais aizsargslānis efektīvi un droši samazina atklātā dentīna abrāziju un eroziju. SR monomērs uzrāda izcilu izturību pret zobu birstes nodilumu, lai gan aizsargslānis ir ļoti plāns.