FKG RACE EVO

DROŠS. EFEKTĪVS. Mantojums, kas pilnveidots evolūcijas ceļā*.

RACE® EVO – populārās un pārbaudītās RaCe rotācijas sistēmas pilnīga evolūcija. Augstas uzticamības oriģinālās RaCe funkcijas apvienojumā ar patentētu termisko apstrādi un lielāku rotācijas ātrumu padara RACE® EVO instrumentus vēl drošākus, vieglāk kontrolējamus un efektīvākus nekā jebkad iepriekš.

  • Ekskluzīva termiskā apstrāde apvienojumā ar mantotajām RaCe funkcijām nodrošina perfektu izturības, ilgmūžības un kontroles kombināciju. Ar nepārspējamu izturību pret ciklisko nogurumu, optimizētu, bet neuzbāzīgu griešanas efektivitāti un zemu skrūvēšanas efektu RACE® EVO ir izstrādāts, lai būtu drošs.
  • RACE® EVO īpašā termiskā apstrāde nodrošina vēl nebijušas mehāniskās īpašības, kas savukārt ļauj sasniegt lielāku ātrumu, lai pacientiem ārstēšana būtu ātrāka un ērtāka.
  • RaCe dizains un vairāk nekā 20 gadu uzticama veiktspēja, kas saistīta ar lielāku ātrumu, nodrošina RACE® EVO instrumentiem uzlabotu efektivitāti ar pazīstamu sajūtu.

RACE® EVO 25/.08 vīle nodrošina tādu pašu darbību kā Gates un Peeso, taču drošāku, pateicoties pretskrūvējamajam dizainam, noapaļotajam drošības uzgalim un lielākam konusam. RACE® EVO 25/.08 izmanto kanāla koronārajā un taisnajā daļā, lai novērstu traucējumus un atvieglotu piekļuvi kanālam.

  • Ø ISO 25/.08
  • Garums: 19 mm
  • Optimālais ātrums: 1 000 apgriezienu minūtē (vismaz 800 apgriezienu minūtē).
  • Griezes moments: 1,5 Ncm

Jūsu pieeja. Jūsu izvēle.

RACE® EVO ļauj jums izvēlēties savu terapeitisko pieeju. Mūsu pilnais instrumentu klāsts ļauj veiksmīgi ārstēt dažādas kanālu anatomijas. Vienkārši sāciet ar savu pamata instrumentu secību, pēc tam, ja nepieciešams, viegli pārslēdziet uz nākamā izmēra instrumentu, lai veiktu plašāku kanālu veidošanu.