FKG XP-endo Finisher R

XP-endo® Finisher R ir paredzēts reittermēšanas gadījumiem. Sākotnējās ārstēšanas laikā sakņu plombēšanas materiāli tiek iestumti kanālu nelīdzenumos. Šie materiāli aizsargā mikrobioloģisko infekciju, kas jānoņem, lai efektīvi dezinficētu kanālu. Standarta NiTi vīles nevar noņemt šos materiālus un baktērijas, īpaši, ja kanālā ir izliekums.

Pamatojoties uz sakausējuma MaxWire formas atmiņas principiem un pateicoties tā elastībai, XP-endo® Finisher R ir iespēja paplašināties un sarauties ar uzlabotu sasniedzamību 6 mm diametrā jeb 100 reizes, salīdzinot ar tāda paša izmēra standarta instrumentu. Tā spēja paplašināties un sirpjveida forma ļauj tam piekļūt un tīrīt vietas, kuras iepriekš nebija iespējams sasniegt.

XP-endo® Finisher R serdeņa diametrs ir lielāks (ISO 30) nekā XP-endo® Finisher (ISO 25), tāpēc tas ir nedaudz stingrāks un arī efektīvāk noņem pie kanālu sieniņām pielipušos sakņu plombas materiālus, īpaši izliekuma vai ovālās zonās.

Pateicoties nelielajam serdeņa izmēram un nulles konusam, šī vīle ir neticami elastīga, un tai piemīt nepārspējama izturība pret ciklisko nogurumu. Tā var saskarties ar dentīna virsmu un/vai sakņu plombas materiālu, nemainot sākotnējo kanāla formu. Šis universālais instruments ir jāizmanto pēc jebkuras retreatmentācijas lietas, kuras diametrs ir ISO 30 vai lielāks.

  • Ø ISO 30
  • Konuss: 0%
  • Garumi: 21 mm, 25 mm
  • Optimālais ātrums: 1 000 apgriezienu minūtē (vismaz 800 apgriezienu minūtē).
  • Griezes moments: 1 Ncm
  • Piegādāts sterilā blisterī. Vienreizēja lietošana